Meeting outside
Maak kennis met 247TailorSteel tijdens

Get Introduced!

Get introduced is een open avond voor werkzoekenden. Ben je geïnteresseerd in 247TailorSteel en wil je echt lekker werken? Kom kennismaken tijdens Get Introduced en ontdek jouw mogelijkheden bij ons mooie innovatieve bedrijf!

De open avond voor werkzoekenden

Op deze avond ben je van harte welkom om 18:00 uur. Onder het genot van een kop koffie maak je kennis met enkele medewerkers van 247TailorSteel. In deze ongedwongen sfeer is er ruimte om vragen te stellen over het bedrijf, de openstaande functies en andere dingen die je wil weten over werken bij 247TailorSteel. Aansluitend ga je de hal in voor een rondleiding door productie. Na de tijd is er nog mogelijkheid tot gesprekken en vragen. De geschatte eindtijd is 19:30 uur.

standup meeting

Aanmelden voor Get Introduced

Leuk dat je interesse hebt in onze open avond voor werkzoekenden! Om een beetje een idee te hebben hoeveel mensen we kunnen verwachten, vragen we je om onderstaand formulier in te vullen.

Let op: We hebben een vestiging in Varsseveld en in Oud Gastel. Selecteer de vestiging bij jou in de buurt.

* p.s. Kun je niet op de beschikbare datums en baal je daar ontzettend van? Snappen we! Stuur in dat geval een mail naar hr@247tailorsteel.com en we zoeken samen naar een oplossing!

Ruben Zieverink preview