Varsseveld
We vertellen je graag...

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn 247TailorSteel; een innovatief bedrijf in de metaalbewerking dat zijn medewerkers altijd voorop zet! Door te investeren in onze collega’s, innovatieve machines, geautomatiseerde werkprocessen en onze prettige en schone werkomgeving, hebben wij uit kunnen groeien tot wat we nu zijn; marktleider op het gebied van metalen platen, buizen en kantdelen op maat! Dit willen we graag zo houden en dus zoeken we jou!

Logistiek 1

Innovatieve werkomgeving

Waar we bij de oprichting in 2007 begonnen met twee 5-kW-lasermachines van Trumpf, hebben we inmiddels de beschikking over meer dan 100 machines (plaatlasersnijmachines, kantbanken en buislasersnijmachines) verspreid over vier locaties. Onze collega’s van productie werken in een schone en tevens ruime omgeving waar ze veel ondersteuning krijgen, bijvoorbeeld van onze AGV’s en tilassistentie. Bovendien krijgt iedereen die hier komt werken de mogelijkheid om zich te ontwikkelen en bij te laten scholen waar nodig.


Bending 1
Ambiance 1

Collega's staan centraal

Collega’s zijn voor ons het allerbelangrijkst! Samen moeten we er immers voor zorgen dat de klant te allen tijde tevreden is. Wij hechten dan ook veel waarde aan een goede werksfeer en streven naar werkplezier voor iedereen. Voor ons kantoorpersoneel hanteren wij bijvoorbeeld flexibele werktijden. Iets wat door onze collega’s als erg prettig wordt ervaren, omdat het je veel vrijheid geeft. Iedereen op een fijne manier zijn/haar werk laten doen, is een belangrijk streven binnen onze organisatie! Bij 247TailorSteel werk je vandaag al in de toekomst!

Platelaser

Video bekijken

Tube 6
Platelaser 4
Bending 20
Ruben Zieverink preview