247TailorSteel Academy

Academy

In de Academy stomen wij jou klaar!

In ons eigen opleidingscentrum leiden wij ons personeel op tot ware professionals in hun vakgebied! Op deze manier stomen wij onze collega’s klaar voor een carrière in de productie. Bijvoorbeeld als Kanter of Operator! Wist je dat een vooropleiding in de techniek bij ons niet noodzakelijk is? Wij geven zij-instromers de kans om bij ons in de productie aan de slag te gaan. De theorie die je leert bij de lessen in onze Academy kun je direct in de praktijk toepassen in onze productiehallen!

Academy 6

Intern opgeleid worden

Met ons eigen intern opleidingsprogramma leiden wij zowel onze collega’s van plaatlasersnijden, buislasersnijden, kanten als logistiek op. Dit programma bestaat uit drie niveaus, welke allemaal doorlopen kunnen worden om uiteindelijk expert te worden in het vakgebied. De trainingen worden verzorgd door specialisten van de verschillende vakgebieden en zijn bedoeld voor collega’s van alle vestigingen van 247TailorSteel. Eén van onze trainers vertelt je er meer over in onderstaande video!

Academy2

Video bekijken

Academy 2
Academy 1
Academy 7
Ambiance academy

MBO-diploma behalen

Vanaf september 2022 is het mogelijk om bij 247TailorSteel je BBL-3 diploma te behalen. In onze eigen Academy kun je de BBL-opleiding Allround Plaatwerker niveau 3 volgen. Een ervaren technisch docent zal de lessen voor deze opleiding verzorgen en de kennis kan direct in de praktijk worden toegepast!

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Het moge duidelijk zijn dat de ontwikkeling van en de mogelijkheid tot het volgen van een opleiding essentieel is binnen 247TailorSteel. Ook voor collega’s op andere afdelingen dan productie zijn er volop mogelijkheden om te ontwikkelen en opgeleid te worden waar nodig!

Ruben Zieverink preview